Anyone using OSX in VM?

by AUTHORITY - 06-10-2015, 10:36 PM
http://bit.ly/2mbbjpP
Posts:
5,953
Joined:
Feb 2015
Likes:
784
Credits:
35,160
Reputation:
163
2 Years of Service
#1
OP
Posted: 06-10-2015, 10:36 PM (This post was last modified: 06-10-2015, 10:44 PM by A.)
Is anyone else here using any Verison of OSX in an Virtual Machine? :D

[Image: Kro6HYg.jpg]
­
Paradigm
Posts:
9,319
Joined:
Apr 2015
Likes:
677
Credits:
18,613
Reputation:
125
2 Years of Service
#2
Posted: 06-10-2015, 10:41 PM
I think you mean OSX?

OS is operating system.
もうあなたから愛されることも
必要とされることもない
そして私はこうして一人ぼっちで
http://bit.ly/2mbbjpP
Posts:
5,953
Joined:
Feb 2015
Likes:
784
Credits:
35,160
Reputation:
163
2 Years of Service
#3
OP
Posted: 06-10-2015, 10:43 PM (This post was last modified: 06-10-2015, 10:44 PM by A.)
(06-10-2015, 10:41 PM)Faded Wrote: I think you mean OSX?

OS is operating system.

Yes, OSX xD Ty
Junior Member
Posts:
53
Joined:
Oct 2015
Likes:
0
Credits:
1
Reputation:
0
2 Years of Service
#4
Posted: 07-10-2015, 12:23 AM
Nah I prefer to use it in windows or linux.
Fulltime Member
Posts:
1,695
Joined:
Aug 2015
Likes:
56
Credits:
2,364
Reputation:
58
2 Years of Service
#5
Posted: 08-10-2015, 04:56 AM
I used OS X on VmWare only for Dual-Boot purposes.
Do not allow the eye to fool the mind.
y u so shit
Posts:
6,599
Joined:
Feb 2015
Likes:
140
Credits:
5,871
Reputation:
93
2 Years of Service
#6
Posted: 08-10-2015, 10:34 AM
I don't use it on a VM as I also have an iMac :yay:

I love OSX :noh:
The Pengest Turkey

[Image: The-Chicken-Connoisseur-PENGEST-TURKEY-1-1.gif]

The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)