Anyone using OSX in VM?

by Monopoly - 06-10-2015, 10:36 PM
http://bit.ly/2mbbjpP
Divine
Posts:
5,515
Joined:
Feb 2015
Likes:
605
Credits:
31,336
Reputation:
147
2 Years of Service
#1
OP
Posted: 06-10-2015, 10:36 PM (This post was last modified: 06-10-2015, 10:44 PM by Monopoly.)
Is anyone else here using any Verison of OSX in an Virtual Machine? :D

[Image: Kro6HYg.jpg]
­
Paradigm
Posts:
8,670
Joined:
Apr 2015
Likes:
573
Credits:
19,007
Reputation:
123
Temp. Semi Admin
2 Years of Service
#2
Posted: 06-10-2015, 10:41 PM
I think you mean OSX?

OS is operating system.
fdigl
Momento Mori
https://u.nya.is/llaqpj.jpg

Send an email: faded@nulledbb.com
http://bit.ly/2mbbjpP
Divine
Posts:
5,515
Joined:
Feb 2015
Likes:
605
Credits:
31,336
Reputation:
147
2 Years of Service
#3
OP
Posted: 06-10-2015, 10:43 PM (This post was last modified: 06-10-2015, 10:44 PM by Monopoly.)
(06-10-2015, 10:41 PM)Faded Wrote: I think you mean OSX?

OS is operating system.

Yes, OSX xD Ty
Junior Member
Posts:
53
Joined:
Oct 2015
Likes:
0
Credits:
1
Reputation:
0
1 Year of Service
#4
Posted: 07-10-2015, 12:23 AM
Nah I prefer to use it in windows or linux.
Fulltime Member
Posts:
1,675
Joined:
Aug 2015
Likes:
51
Credits:
94
Reputation:
52
1 Year of Service
#5
Posted: 08-10-2015, 04:56 AM
I used OS X on VmWare only for Dual-Boot purposes.
C#/PHP - Available for hire.
y u so shit
Posts:
6,599
Joined:
Feb 2015
Likes:
136
Credits:
5,871
Reputation:
93
2 Years of Service
#6
Posted: 08-10-2015, 10:34 AM
I don't use it on a VM as I also have an iMac :yay:

I love OSX :noh:
The Pengest Turkey

[Image: The-Chicken-Connoisseur-PENGEST-TURKEY-1-1.gif]

The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)