Cloudflare

by Ditger - 11-12-2015, 10:48 PM
Junior Member
Posts:
59
Joined:
Nov 2015
Likes:
0
Credits:
5
Reputation:
2
2 Years of Service
#1
OP
Posted: 11-12-2015, 10:48 PM
Hello

I have a website but if i link cloudflare to my site my hostname of my host doenst work then?
how can i link both?
Future Pirate King
Prime
Posts:
417
Joined:
Jan 2015
Likes:
14
Credits:
176
Reputation:
28
2 Years of Service
#2
Posted: 12-12-2015, 12:53 PM
(11-12-2015, 10:48 PM)Ditger Wrote: Hello

I have a website but if i link cloudflare to my site my hostname of my host doenst work then?
how can i link both?

You have to use cloudflare name servers in your domain and your host's name servers in cloudflare.
If you need guiding add me on skype : Jero.Demortal
[Image: IyfJrQh.gif]

[Image: no_name__forum_signature_by_noobgfxartist-d9jppyk.png]
Ditger
12-12-2015, 12:56 PM
Junior Member
Posts:
59
Joined:
Nov 2015
Likes:
0
Credits:
5
Reputation:
2
2 Years of Service
#3
OP
Posted: 12-12-2015, 01:07 PM
thanks for the help, after all i registered again and added my website, it scanned everything and changed the nameservers, in my host it dint
said the nameservers werent pointed to them Smile we'll see in 24 hours thanks Rito
Future Pirate King
Prime
Posts:
417
Joined:
Jan 2015
Likes:
14
Credits:
176
Reputation:
28
2 Years of Service
#4
Posted: 12-12-2015, 01:23 PM
(12-12-2015, 01:07 PM)Ditger Wrote: thanks for the help, after all i registered again and added my website, it scanned everything and changed the nameservers, in my host it dint
said the nameservers werent pointed to them Smile we'll see in 24 hours thanks Rito

If you still have problem message me Smile
[Image: IyfJrQh.gif]

[Image: no_name__forum_signature_by_noobgfxartist-d9jppyk.png]
Ditger
12-12-2015, 01:24 PM
Closed Account
Posts:
27
Joined:
Dec 2015
Likes:
0
Credits:
58
Reputation:
0
1 Year of Service
#5
Posted: 14-12-2015, 08:09 AM
I hope your issue is solved OP, CF can be a bitch sometime. Keep your calm and make sure you are doing it right and following what Rito here has stated. GL
Junior Member
Posts:
50
Joined:
Jan 2016
Likes:
3
Credits:
12
Reputation:
0
1 Year of Service
#6
Posted: 22-01-2016, 06:33 PM
I well i think you already resolved by changing the name server, but if you are still having trouble, just post here and I can help you. Also a problem that you need to see if your A name, and ip pointing is correct, are u using a vps?
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)