Need Help With Importing MySQL Database

by Silence - 04-02-2016, 12:58 AM
King of the Crows
Posts:
3,107
Joined:
Aug 2015
Likes:
215
Credits:
1,906
Reputation:
100
2 Years of Service
#1
OP
Posted: 04-02-2016, 12:58 AM
Okay, so I'm trying to import a MySQL Database from my old website and onto my new one, yet this error comes up...

[Image: nf7jGRt.png]

Can anyone help with this?
[Image: fyuAgEq.jpg]
http://cyberwar.pw
Posts:
287
Joined:
Jan 2016
Likes:
13
Credits:
421
Reputation:
-19
2 Years of Service
#2
Posted: 04-02-2016, 01:44 AM
It seems you haven't selected a table,
Stick this into your query:
Code:
USE DBNAME;
i'm so divine
Posts:
6,351
Joined:
Jan 2015
Likes:
319
Credits:
1
Reputation:
172
3 Years of Service
#3
Posted: 18-02-2016, 06:48 AM
use mybb merger. it'll do everything it self
| A- Best forever .. | v4hl - ;) | Slavowitz | Senpai | Sui | Sensei | H | fdigl |

Lurker
Posts:
6
Joined:
Mar 2016
Likes:
0
Credits:
6
Reputation:
0
2 Years of Service
#4
Posted: 14-03-2016, 10:53 PM
If you are using phpMyAdmin use this step by step:

http://www.inmotionhosting.com/support/w...phpmyadmin

This error usually happens when you do not click on the database in the left menu before clicking Import.
أ) هو ميمي)
Supreme
Posts:
1,988
Joined:
Jan 2015
Likes:
115
Credits:
444
Reputation:
91
3 Years of Service
#5
Posted: 14-03-2016, 11:03 PM
I think you need to run the mysql command DROP * FROM * Heart
xxx
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)