Open Two Skypes

by idk - 01-05-2015, 05:31 AM
Junior Member
Posts:
85
Joined:
May 2015
Likes:
8
Credits:
134
Reputation:
11
3 Years of Service
#1
OP
Posted: 01-05-2015, 05:31 AM (This post was last modified: 01-05-2015, 05:31 AM by idk.)
Got two Skype accounts? Want to call two girlfriends at once? You can be on both at the same time and I'll show you how. Note that this only works on Windows.
Please register or login in order to unlock hidden content.

[Image: RNKkdCq.jpg]
Forum Janitor
Posts:
3,772
Joined:
Jan 2015
Likes:
342
Credits:
8,277
Reputation:
173
3 Years of Service
#2
Posted: 01-05-2015, 03:54 PM
Not really a leak it's more common sense how to do this.
Junior Member
Posts:
85
Joined:
May 2015
Likes:
8
Credits:
134
Reputation:
11
3 Years of Service
#3
OP
Posted: 01-05-2015, 04:03 PM
(01-05-2015, 03:54 PM)Nasyr Wrote: Not really a leak it's more common sense how to do this.

[Image: conup.gif]
[Image: RNKkdCq.jpg]
¯\(°_o)/¯
Posts:
6,198
Joined:
Feb 2015
Likes:
988
Credits:
53,971
Reputation:
209
3 Years of Service
#4
Posted: 01-05-2015, 04:05 PM
(01-05-2015, 04:03 PM)idk Wrote:
(01-05-2015, 03:54 PM)Nasyr Wrote: Not really a leak it's more common sense how to do this.

[Image: conup.gif]

lol, inb4 you get warned for that
Pro CSGO Cheater
Supreme
Posts:
779
Joined:
Jan 2015
Likes:
60
Credits:
28
Reputation:
35
3 Years of Service
#5
Posted: 01-05-2015, 04:09 PM
...Or you could just run it in a sandbox?
[Image: 2lnzmZm.gif]
¯\(°_o)/¯
Posts:
6,198
Joined:
Feb 2015
Likes:
988
Credits:
53,971
Reputation:
209
3 Years of Service
#6
Posted: 01-05-2015, 04:13 PM
There was acutally another much esier way to do that.
Junior Member
Posts:
85
Joined:
May 2015
Likes:
8
Credits:
134
Reputation:
11
3 Years of Service
#7
OP
Posted: 01-05-2015, 10:43 PM
(01-05-2015, 04:13 PM)Google Wrote: There was acutally another much esier way to do that.

elaborate, this is the way i've been doing it so if theres an easier way i'd like to know
[Image: RNKkdCq.jpg]
Member
Prime
Posts:
179
Joined:
Jan 2015
Likes:
11
Credits:
790
Reputation:
11
3 Years of Service
#8
Posted: 01-05-2015, 11:11 PM
Go to skype mobile in skype folder and edit it and add /secondary at the program thingy. don't quite remember lel i liked ur gif tho boy
[Image: b4LNsd3.gif]
Junior Member
Posts:
85
Joined:
May 2015
Likes:
8
Credits:
134
Reputation:
11
3 Years of Service
#9
OP
Posted: 01-05-2015, 11:27 PM
(01-05-2015, 11:11 PM)Noble Wrote: Go to skype mobile in skype folder and edit it and add /secondary at the program thingy. don't quite remember lel i liked ur gif tho boy

thanks mayne, appreciate it.
[Image: RNKkdCq.jpg]
We are!
Posts:
1,044
Joined:
Jan 2015
Likes:
108
Credits:
1,970
Reputation:
25
3 Years of Service
#10
Posted: 01-05-2015, 11:28 PM
Nice tutorial, but it works fine running it in sandbox too. But this seems more simple.
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)