Open Two Skypes

by idk - 01-05-2015, 06:31 AM
Junior Member
Posts:
57
Joined:
May 2015
Likes:
7
Credits:
104
Reputation:
7
1 Year of Service
#1
OP
Posted: 01-05-2015, 06:31 AM (This post was last modified: 01-05-2015, 06:31 AM by idk.)
Got two Skype accounts? Want to call two girlfriends at once? You can be on both at the same time and I'll show you how. Note that this only works on Windows.
Please register or login in order to unlock hidden content.

[Image: RNKkdCq.jpg]
Freak
Posts:
3,294
Joined:
Jan 2015
Likes:
223
Credits:
4,969
Reputation:
119
2 Years of Service
#2
Posted: 01-05-2015, 04:54 PM
Not really a leak it's more common sense how to do this.
Junior Member
Posts:
57
Joined:
May 2015
Likes:
7
Credits:
104
Reputation:
7
1 Year of Service
#3
OP
Posted: 01-05-2015, 05:03 PM
(01-05-2015, 04:54 PM)Nasyr Wrote: Not really a leak it's more common sense how to do this.

[Image: conup.gif]
[Image: RNKkdCq.jpg]
http://bit.ly/2mbbjpP
Divine
Posts:
5,518
Joined:
Feb 2015
Likes:
606
Credits:
31,358
Reputation:
147
2 Years of Service
#4
Posted: 01-05-2015, 05:05 PM
(01-05-2015, 05:03 PM)idk Wrote:
(01-05-2015, 04:54 PM)Nasyr Wrote: Not really a leak it's more common sense how to do this.

[Image: conup.gif]

lol, inb4 you get warned for that
Pro CSGO Cheater
Posts:
738
Joined:
Jan 2015
Likes:
56
Credits:
208
Reputation:
52
2 Years of Service
#5
Posted: 01-05-2015, 05:09 PM
...Or you could just run it in a sandbox?
[Image: 2lnzmZm.gif]
http://bit.ly/2mbbjpP
Divine
Posts:
5,518
Joined:
Feb 2015
Likes:
606
Credits:
31,358
Reputation:
147
2 Years of Service
#6
Posted: 01-05-2015, 05:13 PM
There was acutally another much esier way to do that.
Junior Member
Posts:
57
Joined:
May 2015
Likes:
7
Credits:
104
Reputation:
7
1 Year of Service
#7
OP
Posted: 01-05-2015, 11:43 PM
(01-05-2015, 05:13 PM)Google Wrote: There was acutally another much esier way to do that.

elaborate, this is the way i've been doing it so if theres an easier way i'd like to know
[Image: RNKkdCq.jpg]
Member
Prime
Posts:
173
Joined:
Jan 2015
Likes:
11
Credits:
782
Reputation:
11
2 Years of Service
#8
Posted: 02-05-2015, 12:11 AM
Go to skype mobile in skype folder and edit it and add /secondary at the program thingy. don't quite remember lel i liked ur gif tho boy
[Image: b4LNsd3.gif]
Junior Member
Posts:
57
Joined:
May 2015
Likes:
7
Credits:
104
Reputation:
7
1 Year of Service
#9
OP
Posted: 02-05-2015, 12:27 AM
(02-05-2015, 12:11 AM)Noble Wrote: Go to skype mobile in skype folder and edit it and add /secondary at the program thingy. don't quite remember lel i liked ur gif tho boy

thanks mayne, appreciate it.
[Image: RNKkdCq.jpg]
We are!
Posts:
1,044
Joined:
Jan 2015
Likes:
107
Credits:
1,834
Reputation:
25
2 Years of Service
#10
Posted: 02-05-2015, 12:28 AM
Nice tutorial, but it works fine running it in sandbox too. But this seems more simple.
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)