PM button broken on postbit

by Tom - 27-06-2015, 08:10 PM
Tom yum soup <3
Prime
Posts:
1,689
Joined:
Jan 2015
Likes:
91
Credits:
1,365
Reputation:
41
3 Years of Service
#1
OP
Posted: 27-06-2015, 08:10 PM
It's broken.

It doesn't add the username your PMing in.

Just saves you going back and fourth if the username is complicated.
I owe @A 267 credits
i owe akihisa 250 credits
Nan Ihier Gelair Mordor
Divine
Posts:
2,635
Joined:
Jan 2015
Likes:
321
Credits:
8,618
Reputation:
92
3 Years of Service
#2
Posted: 27-06-2015, 09:10 PM
Fixed.
Do not let your difficulties fill you with anxiety, after all it is only in the darkest nights that stars shine more brightly. - Ali(a.s)

Developer( PHP, Python, C++, HTML+CSS, JS I am available for Hire. Message Me for details.
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)