WAMP Help?

by Milcore - 13-04-2015, 06:41 AM
Designer
Posts:
631
Joined:
Mar 2015
Likes:
42
Credits:
1,275
Reputation:
45
2 Years of Service
#1
OP
Posted: 13-04-2015, 06:41 AM
So I know I posted on how to get this, and I did get it. But I had to reset my computer and want it again. I did the steps @AmN told me to do.

I finished the instillation. But when I go to run the program this pops up:

[Image: lhKKFfk.png]

I google searched for help and everything I followed there didn't do anything to fix the problem.
Thank you all again.
[Image: Lorj6YP.png]
I <3 Dabs
Prime
Posts:
159
Joined:
Apr 2015
Likes:
4
Credits:
19
Reputation:
11
2 Years of Service
#2
Posted: 13-04-2015, 07:13 AM
This is something to do with DirectX 11 i tihnk or maybe 4.5 net framework or somethin
Nan Ihier Gelair Mordor
Posts:
2,636
Joined:
Jan 2015
Likes:
299
Credits:
7,831
Reputation:
89
2 Years of Service
#3
Posted: 13-04-2015, 08:09 AM
Install:

VcRedist 2008, 2010. All editions, SP1 too. if you x64, then x64 + x32

then iut should work.
Do not let your difficulties fill you with anxiety, after all it is only in the darkest nights that stars shine more brightly. - Ali(a.s)

Developer( PHP, Python, C++, HTML+CSS, JS I am available for Hire. Message Me for details.
Novice
Posts:
25
Joined:
Jan 2015
Likes:
0
Credits:
21
Reputation:
0
2 Years of Service
#4
Posted: 14-04-2015, 11:56 AM
You need the Visual C++ runtimes packages. The version of Visual Studio is included in the name of the library (yours is 11 so it's Visual Sutdio 2013).

You can download the Visual C++ runtimes for Visual Studio 2013 here : http://www.microsoft.com/fr-fr/download/...x?id=40784

You need x86 or x64 version depending of the version of Wamp (32bit or 64bits) but you can install both without any problem. There is no consequence installing these runtimes on your system, it enables C++ application developped with Visual Studio to run.

There is also a link when you download Wamp to download the runtimes (you just need to read all the instructions in the download page).
Novice
Posts:
25
Joined:
Jun 2015
Likes:
0
Credits:
26
Reputation:
0
2 Years of Service
#5
Posted: 17-06-2015, 02:15 PM
either you need c run time dll pack or directx
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)