Add 'none' to staff online

by Poly - 13-07-2015, 12:51 PM
Survivalist
Prime
Posts:
141
Joined:
Jul 2015
Likes:
6
Credits:
16
Reputation:
4
1 Year of Service
#1
OP
Posted: 13-07-2015, 12:51 PM (This post was last modified: 13-07-2015, 12:51 PM by Poly.)
Hello, my suggestion is to add some text, e.g. "None." or "There are currently no staff online.".

It just looks a little plain with nothing there, just floating.

[Image: 9jQyl0G.png]
"Don't get mad, get even."

[Image: hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3jk9p7.jpg]
لا إله إلا الله‎
Posts:
6,324
Joined:
Jan 2015
Likes:
295
Credits:
184
Reputation:
158
2 Years of Service
#2
Posted: 13-07-2015, 01:56 PM
it looks weird when that box collapses :3. So +1
| Monopoly- Best forever .. | v4hl - ;) | Addicted | Senpai | Nyan | Sensei | H | fdigl |
[Image: gZD4Fba.png]

Poly
13-07-2015, 01:58 PM
King of Leaks!
Prime
Posts:
223
Joined:
Jan 2015
Likes:
20
Credits:
170
Reputation:
13
2 Years of Service
#3
Posted: 13-07-2015, 01:58 PM
True, I always wondered why there was nothing displayed like this.

Good Idea! Smile
Poly
13-07-2015, 01:59 PM
Member
Posts:
199
Joined:
Jun 2015
Likes:
18
Credits:
275
Reputation:
8
1 Year of Service
#4
Posted: 15-07-2015, 12:19 AM
I got to agree it looks pretty weird.
http://bit.ly/2mbbjpP
Divine
Posts:
5,507
Joined:
Feb 2015
Likes:
598
Credits:
31,241
Reputation:
147
2 Years of Service
#5
Posted: 15-07-2015, 12:37 AM
(13-07-2015, 12:51 PM)Poly Wrote: Hello, my suggestion is to add some text, e.g. "None." or "There are currently no staff online.".

It just looks a little plain with nothing there, just floating.

[Image: 9jQyl0G.png]

I agree, i guess aoki is lazy again..
Aoki everywhere
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)