Additional Usergroup Image Problem

by Monkey - 19-03-2015, 09:41 AM
Junior Member
Posts:
95
Joined:
Feb 2015
Likes:
2
Credits:
249
Reputation:
-14
3 Years of Service
#1
OP
Posted: 19-03-2015, 09:41 AM (This post was last modified: 19-03-2015, 09:45 AM by Monkey.)
Hey.

I'm testing a forum and i've installed the ougc additional usergroup image plugin just to check it out. My account is in 3 different usergroups. One is the admin group and the two other groups are test1 and test2. Admin is obviously the primary group.

When i'm displaying Admin (my primary group) as my main group, the plugin does show test1 and test2 usergroup images on postbit and profile but when i change my display group to test1 for example, then the Admin image gets removed from both postbit and profile as the plugin shows only additional groups and if i change admin to additional group, i will lose its features and powers.

What should i do to show my primary group image on postbit and profile when i choose an additional group as my display group?
Like this: linkz's primary must be Admin but is still showing in the additional groups.
[Image: xpqvwo.jpg]
Give me negative rep for 20 credits.
Not Human Anymore
Supreme
Posts:
2,105
Joined:
Jan 2015
Likes:
125
Credits:
227
Reputation:
72
3 Years of Service
#2
Posted: 19-03-2015, 10:19 AM
(19-03-2015, 09:41 AM)Monkey Wrote: Hey.

I'm testing a forum and i've installed the ougc additional usergroup image plugin just to check it out. My account is in 3 different usergroups. One is the admin group and the two other groups are test1 and test2. Admin is obviously the primary group.

When i'm displaying Admin (my primary group) as my main group, the plugin does show test1 and test2 usergroup images on postbit and profile but when i change my display group to test1 for example, then the Admin image gets removed from both postbit and profile as the plugin shows only additional groups and if i change admin to additional group, i will lose its features and powers.

What should i do to show my primary group image on postbit and profile when i choose an additional group as my display group?
Like this: linkz's primary must be Admin but is still showing in the additional groups.
[Image: xpqvwo.jpg]

There will'be some errors in additional usergroup plugins. I can fix that error PM Me.
Junior Member
Posts:
95
Joined:
Feb 2015
Likes:
2
Credits:
249
Reputation:
-14
3 Years of Service
#3
OP
Posted: 19-03-2015, 11:09 AM
I appreciate it but can't you just tell me how to as i'm testing it on a test forum and i'm going to create a new forum soon and i don't want to bother you again.
Give me negative rep for 20 credits.
Not Human Anymore
Supreme
Posts:
2,105
Joined:
Jan 2015
Likes:
125
Credits:
227
Reputation:
72
3 Years of Service
#4
Posted: 19-03-2015, 11:23 AM
(19-03-2015, 11:09 AM)Monkey Wrote: I appreciate it but can't you just tell me how to as i'm testing it on a test forum and i'm going to create a new forum soon and i don't want to bother you again.

At least tell me which plugins r u using for that.
i'm so divine
Posts:
6,351
Joined:
Jan 2015
Likes:
319
Credits:
1
Reputation:
172
3 Years of Service
#5
Posted: 19-03-2015, 11:32 AM
Its coz links set his default group to revelate thats why It show The ub there and additional Is admin coz he also have admin rank in this forums i meant he is admin group too.

See in ACP user setting Additional Usergroup menu and display group menu. Thats done with it
| A- Best forever .. | v4hl - ;) | Slavowitz | Senpai | Sui | Sensei | H | fdigl |

Junior Member
Posts:
95
Joined:
Feb 2015
Likes:
2
Credits:
249
Reputation:
-14
3 Years of Service
#6
OP
Posted: 19-03-2015, 12:09 PM
^What you're saying is:
Registered as primary.
Everything else as additional? Including admin?
Give me negative rep for 20 credits.
Not Human Anymore
Supreme
Posts:
2,105
Joined:
Jan 2015
Likes:
125
Credits:
227
Reputation:
72
3 Years of Service
#7
Posted: 19-03-2015, 12:23 PM (This post was last modified: 19-03-2015, 12:23 PM by devil.)
(19-03-2015, 12:09 PM)Monkey Wrote: ^What you're saying is:
Registered as primary.
Everything else as additional? Including admin?

If you set registered as primary then it shows registered image and admin image will be shown in additional page.
If you set admin as primary then it shows admin image and registered image will be shown in additional page.

Stop Using ForumCamp Rip..
Divine One
Posts:
10,339
Joined:
Mar 2015
Likes:
209
Credits:
12,855
Reputation:
142
3 Years of Service
#8
Posted: 19-03-2015, 12:59 PM
No, linkz has Revelate as his Display and Admin as his Primary. So regardless of whichever userbar/color he wants to choose, he still has access to the ACP and all his admin options.

Like the user said above, whichever group you have set for display, that's the userbar/color you will be using.
| Senpai | A | Sui | Kayo | Ekwips |
Upgrades: 6 | #2 All Time Poster | 100+ Reputation |
Monkey
19-03-2015, 01:02 PM
Junior Member
Posts:
95
Joined:
Feb 2015
Likes:
2
Credits:
249
Reputation:
-14
3 Years of Service
#9
OP
Posted: 19-03-2015, 01:01 PM (This post was last modified: 19-03-2015, 01:03 PM by Monkey.)
I fixed it anyway. Thanks for your time though.
And i'm not using FC's rip. I have been testing on the first theme i saw in a theme package folder i found. You can refresh the URL, wannabe know it all.
Give me negative rep for 20 credits.
Not Human Anymore
Supreme
Posts:
2,105
Joined:
Jan 2015
Likes:
125
Credits:
227
Reputation:
72
3 Years of Service
#10
Posted: 19-03-2015, 01:56 PM
(19-03-2015, 01:01 PM)Monkey Wrote: I fixed it anyway. Thanks for your time though.
And i'm not using FC's rip. I have been testing on the first theme i saw in a theme package folder i found. You can refresh the URL, wannabe know it all.

Ok You Just changed to another theme.
It that a paid theme?
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)