Can I Backup HTML in Thread ?

by Kiddo Monster - 16-06-2015, 12:46 AM
Junior Member
Posts:
99
Joined:
Jun 2015
Likes:
6
Credits:
44
Reputation:
0
2 Years of Service
#1
OP
Posted: 16-06-2015, 12:46 AM
Can I backing up that HTML settings is Thread 


[Image: sSXbeBa.png]

and give me where can I backing up that codes . I love to use that and If I want to change another theme ( Bit Leaks ) I want to use that code in that themes . but I can't get that theme Yet :( I feel so sad :( 

"Give me names and I will give you blood."

- Natalia !
Closed Account
Posts:
1,382
Joined:
Jan 2015
Likes:
124
Credits:
1,380
Reputation:
30
3 Years of Service
#2
Posted: 16-06-2015, 12:50 AM
I didn't understand what u mean
Junior Member
Posts:
99
Joined:
Jun 2015
Likes:
6
Credits:
44
Reputation:
0
2 Years of Service
#3
OP
Posted: 16-06-2015, 12:51 AM
(16-06-2015, 12:50 AM)AndresXZ09 Wrote: I didn't understand what u mean

I want to use that function in another theme . that Function show in Creating New thread section . 
"Give me names and I will give you blood."

- Natalia !
Closed Account
Posts:
1,382
Joined:
Jan 2015
Likes:
124
Credits:
1,380
Reputation:
30
3 Years of Service
#4
Posted: 16-06-2015, 12:59 AM
That function is called editor my sir
Junior Member
Posts:
99
Joined:
Jun 2015
Likes:
6
Credits:
44
Reputation:
0
2 Years of Service
#5
OP
Posted: 16-06-2015, 01:00 AM
(16-06-2015, 12:59 AM)AndresXZ09 Wrote: That function is called editor my sir

Thank back again my sir  :noh: :noh: :noh:

how can I backup that editor ? 
"Give me names and I will give you blood."

- Natalia !
Closed Account
Posts:
1,382
Joined:
Jan 2015
Likes:
124
Credits:
1,380
Reputation:
30
3 Years of Service
#6
Posted: 16-06-2015, 01:01 AM
Why do you want to backup a text editor?
Junior Member
Posts:
99
Joined:
Jun 2015
Likes:
6
Credits:
44
Reputation:
0
2 Years of Service
#7
OP
Posted: 16-06-2015, 01:01 AM
(16-06-2015, 01:01 AM)AndresXZ09 Wrote: Why do you want to backup a text editor?

easy to use and I love that design .
"Give me names and I will give you blood."

- Natalia !
Closed Account
Posts:
1,382
Joined:
Jan 2015
Likes:
124
Credits:
1,380
Reputation:
30
3 Years of Service
#8
Posted: 16-06-2015, 01:04 AM
You can change the editor theme in your theme settings.
Junior Member
Posts:
99
Joined:
Jun 2015
Likes:
6
Credits:
44
Reputation:
0
2 Years of Service
#9
OP
Posted: 16-06-2015, 01:14 AM
(16-06-2015, 01:04 AM)AndresXZ09 Wrote: You can change the editor theme in your theme settings.

However thank you so much . I think that editor is just from installed plugin and modified by Theme . and I got Bit Leak sinks . but I want to adjust some functions for more responsive like this site  :noh: :noh: :noh:
"Give me names and I will give you blood."

- Natalia !
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)