Garry's Mod server Issues.

by Jonessssssss - 06-05-2020, 12:12 AM
Novice
Posts:
39
Joined:
May 2020
Likes:
3
Credits:
4
Reputation:
0
1/2 Year of Service
#1
OP
Posted: 06-05-2020, 12:12 AM
Hello, I've been running a server now for just about a few weeks now. I've never really experienced any developer error until now. Whenever I hit F4 to my jobs, it just says script error and puts this in console.
[ERROR] gamemodes/starwarsrp/gamemode/modules/base/cl_gamemode_functions.lua:23: attempt to index local 'jobTable' (a nil value)
  1. Call - gamemodes/starwarsrp/gamemode/modules/base/cl_gamemode_functions.lua:23
   2. unknown - gamemodes/starwarsrp/gamemode/modules/base/cl_gamemode_functions.lua:62



A fix for this would greatly be appreciated thank you.
Enjoying Watching Backdoor's Being Found
Prime
Posts:
103
Joined:
Oct 2019
Likes:
13
Credits:
4
Reputation:
3
1 Year of Service
#2
Posted: 06-05-2020, 02:33 PM
did you remove the base darkrp jobs instead of disabling then and this could be why you're having this issue
Newbie
Posts:
15
Joined:
May 2020
Likes:
0
Credits:
9
Reputation:
0
1/2 Year of Service
#3
Posted: 06-05-2020, 10:32 PM
Well learn some lua and follow the errors it is the best way to resolve this issue.
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)