MyBB Support

Help me configure myBB with my domain?

Submitted by Cyberpvnk, , Thread ID: 139853

Cyberpvnk
Novice
Prime
Level:
0
Reputation:
0
Posts:
38
Likes:
0
Credits:
0
09-08-2019, 10:02 PM
#1
Hey all, I'm pretty new to setting up myBB, but wanted to start a forum. I already have the domain and hosting purchased, just need help setting it all up. I think I know what to do, but it's just not working. Any help would be appreciated. Thanks!

RE: Help me configure myBB with my domain?

LorenWolf
Closed Account
Level:
0
Reputation:
0
Posts:
86
Likes:
8
Credits:
61
09-01-2020, 10:44 AM
#2
Have you managed settup yourself or still need help, describe your issue specific, will help you!

RE: Help me configure myBB with my domain?

shokosugi
Newbie
Level:
0
Reputation:
0
Posts:
15
Likes:
0
Credits:
16
14-01-2020, 03:05 AM
#3
Only you have to go to settings into admincp and change it there the new domain replacing the old one with the new one.

You can do it into settings.php file inside inc file directly but you will have to go to settings to store information into the database and save data and done.

At the end you will have all covered and working.

Users browsing this thread: 1 Guest(s)