Help needed please..

by Mr_Joker - 18-04-2015, 04:39 PM
YouR JuSt G4Y
Posts:
879
Joined:
Feb 2015
Likes:
32
Credits:
333
Reputation:
3
2 Years of Service
#1
OP
Posted: 18-04-2015, 04:39 PM
I installed Xenforo 1.4.4 and this is the error i get for trying to edit the post!
The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.

Please help how do i solve this problem? I've checked admin server error log nothing there Meh
Nan Ihier Gelair Mordor
Posts:
2,634
Joined:
Jan 2015
Likes:
296
Credits:
7,991
Reputation:
89
2 Years of Service
#2
Posted: 18-04-2015, 04:40 PM
Press F12, Load the console window and then EDIT the post again.

After that, note the error in the console and post it here.

it will be better if you just post your website
Do not let your difficulties fill you with anxiety, after all it is only in the darkest nights that stars shine more brightly. - Ali(a.s)

Developer( PHP, Python, C++, HTML+CSS, JS I am available for Hire. Message Me for details.
Member
Supreme
Posts:
186
Joined:
Jan 2015
Likes:
18
Credits:
3
Reputation:
46
2 Years of Service
#3
Posted: 18-04-2015, 04:40 PM
(18-04-2015, 04:39 PM)Mr_Joker Wrote: I installed Xenforo 1.4.4 and this is the error i get for trying to edit the post!
The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.

Please help how do i solve this problem? I've checked admin server error log nothing there Meh

This is something to do with your PHP Version please make sure you are on the correct PHP version if this is not the case let me know it is worth double checking tho.
I'm tired of trying to be normal
I'm always over-thinking
I'm driving myself crazy
So what if I'm fucking crazy?
YouR JuSt G4Y
Posts:
879
Joined:
Feb 2015
Likes:
32
Credits:
333
Reputation:
3
2 Years of Service
#4
OP
Posted: 18-04-2015, 04:44 PM
(18-04-2015, 04:40 PM)Aokie Wrote: Press F12, Load the console window and then EDIT the post again.

After that, note the error in the console and post it here.

it will be better if you just post your website

Pressed F12 nothing happens went inspect element then console..
XenForo.activate()
http://tfmz.freezoy.com/forum/js/swfuplo...upload.swf Failed to load resource: the server responded with a status of 403 (Forbidden)
xenforo.js?_v=82101347:220 XenForo.activate([div#NavigationHiddenMenu.Menu.JsOnly.blockLinksList.primaryContent, context: document, selector: "#NavigationHiddenMenu", jquery: "1.11.0", constructor: function, toArray: function…])
xenforo.js?_v=82101347:220 XenForo.activate([div#NavigationLinksHiddenMenu.Menu.blockLinksList.primaryContent, context: document, selector: "#NavigationLinksHiddenMenu", jquery: "1.11.0", constructor: function, toArray: function…])

?

My site is http://tfmz.freezoy.com/forum/index.php
YouR JuSt G4Y
Posts:
879
Joined:
Feb 2015
Likes:
32
Credits:
333
Reputation:
3
2 Years of Service
#5
OP
Posted: 18-04-2015, 04:50 PM
The error is
http://tfmz.freezoy.com/forum/js/swfuplo...upload.swf Failed to load resource: the server responded with a status of 403 (Forbidden)
Nan Ihier Gelair Mordor
Posts:
2,634
Joined:
Jan 2015
Likes:
296
Credits:
7,991
Reputation:
89
2 Years of Service
#6
Posted: 18-04-2015, 04:51 PM
LOL.

it is very clear, http://tfmz.freezoy.com/forum/js/swfuplo...upload.swf has some messed up permissions. Make the 0777.

chmod 0777 swfupload.swf
Do not let your difficulties fill you with anxiety, after all it is only in the darkest nights that stars shine more brightly. - Ali(a.s)

Developer( PHP, Python, C++, HTML+CSS, JS I am available for Hire. Message Me for details.
YouR JuSt G4Y
Posts:
879
Joined:
Feb 2015
Likes:
32
Credits:
333
Reputation:
3
2 Years of Service
#7
OP
Posted: 18-04-2015, 04:54 PM
(18-04-2015, 04:51 PM)Aokie Wrote: LOL.

it is very clear, http://tfmz.freezoy.com/forum/js/swfuplo...upload.swf has some messed up permissions. Make the 0777.

chmod 0777 swfupload.swf

I did still nothing... same error
The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.
Nan Ihier Gelair Mordor
Posts:
2,634
Joined:
Jan 2015
Likes:
296
Credits:
7,991
Reputation:
89
2 Years of Service
#8
Posted: 18-04-2015, 04:56 PM
Are you sure the file exists?
Do not let your difficulties fill you with anxiety, after all it is only in the darkest nights that stars shine more brightly. - Ali(a.s)

Developer( PHP, Python, C++, HTML+CSS, JS I am available for Hire. Message Me for details.
YouR JuSt G4Y
Posts:
879
Joined:
Feb 2015
Likes:
32
Credits:
333
Reputation:
3
2 Years of Service
#9
OP
Posted: 18-04-2015, 04:59 PM (This post was last modified: 18-04-2015, 05:06 PM by Mr_Joker.)
Yes...

Its uploaded in my FTP

js/swfupload/Flash/swfupload.swf

(18-04-2015, 04:56 PM)Aokie Wrote: Are you sure the file exists?

http://i.imgur.com/zuYQC7o.png
Nan Ihier Gelair Mordor
Posts:
2,634
Joined:
Jan 2015
Likes:
296
Credits:
7,991
Reputation:
89
2 Years of Service
#10
Posted: 19-04-2015, 07:54 AM
Paste your .htaccess file here.
Do not let your difficulties fill you with anxiety, after all it is only in the darkest nights that stars shine more brightly. - Ali(a.s)

Developer( PHP, Python, C++, HTML+CSS, JS I am available for Hire. Message Me for details.
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)