Majestic Dark theme select

by _ Zenith - 22-01-2016, 03:52 AM
I'm just trying to find what's important
Posts:
5,480
Joined:
Jan 2016
Likes:
771
Credits:
242
Reputation:
272
2 Years of Service
#1
OP
Posted: 22-01-2016, 03:52 AM (This post was last modified: 22-01-2016, 03:52 AM by _ Zenith.)
So I have gotten the Majestic theme from nulledbb (thanks Smile  )  and it has been working great. Until today.

I keep getting this stupid crap

[Image: aa1f9e8c2f378aac134ecc2885eb5410.gif]

I reinstalled the XML file and it worked like its supposed to

[Image: dfb48995fa009961d1a00bd604d03c15.gif]

It was on a different template.

When I switched templates to the original the colors would not work anymore.

I do not want to have to replace all the work I did with this template. 

If anybody could help me it would be so great. Smile 
we will wait for this


[Image: Yp8ZHSk.gif]
oldfag
Administrators
Posts:
6,174
Joined:
Jan 2015
Likes:
1,743
Credits:
4,936
Reputation:
267
3 Years of Service
#2
Posted: 22-01-2016, 03:53 AM
Seems like you broke your JS.
Send me a message for help. (Read the help docs first)
Steam Wishlist - Anime Watchlist
I'm just trying to find what's important
Posts:
5,480
Joined:
Jan 2016
Likes:
771
Credits:
242
Reputation:
272
2 Years of Service
#3
OP
Posted: 22-01-2016, 03:56 AM
(22-01-2016, 03:53 AM)Aoki Wrote: Seems like you broke your JS.

I don't remember touching the JS

which one would I need to replace?

and again it seems to be a problem with the template and not the XML itself Meh
we will wait for this


[Image: Yp8ZHSk.gif]
ギャングスター
Posts:
18,750
Joined:
Jun 2015
Likes:
919
Credits:
302
Reputation:
316
Confirmed Retard
2 Years of Service
#4
Posted: 22-01-2016, 03:57 AM
(22-01-2016, 03:56 AM)Zenith Wrote:
(22-01-2016, 03:53 AM)Aoki Wrote: Seems like you broke your JS.

I don't remember touching the JS

which one would I need to replace?

and again it seems to be a problem with the template and not the XML itself Meh

The same thing happened to me once.
Found that a plugin or something had fucked up my headerinclude.
Might want to start there.

Maybe replace your current with a fresh copy of the headerinclude template?
I'm just trying to find what's important
Posts:
5,480
Joined:
Jan 2016
Likes:
771
Credits:
242
Reputation:
272
2 Years of Service
#5
OP
Posted: 22-01-2016, 03:59 AM (This post was last modified: 22-01-2016, 04:01 AM by _ Zenith.)
(22-01-2016, 03:57 AM)Asa Wrote:
(22-01-2016, 03:56 AM)Zenith Wrote:
(22-01-2016, 03:53 AM)Aoki Wrote: Seems like you broke your JS.

I don't remember touching the JS

which one would I need to replace?

and again it seems to be a problem with the template and not the XML itself Meh

The same thing happened to me once.
Found that a plugin or something had fucked up my headerinclude.
Might want to start there.

Maybe replace your current with a fresh copy of the headerinclude template?

I did that before.

It didn't work.

I looked at the template multiple times and I saw no differences. Meh

I remember it breaking after i installed the "MyProfile" plugin.

Does that seem to be a problem?
we will wait for this


[Image: Yp8ZHSk.gif]
ギャングスター
Posts:
18,750
Joined:
Jun 2015
Likes:
919
Credits:
302
Reputation:
316
Confirmed Retard
2 Years of Service
#6
Posted: 22-01-2016, 04:01 AM
(22-01-2016, 03:59 AM)Zenith Wrote:
(22-01-2016, 03:57 AM)Asa Wrote:
(22-01-2016, 03:56 AM)Zenith Wrote:
(22-01-2016, 03:53 AM)Aoki Wrote: Seems like you broke your JS.

I don't remember touching the JS

which one would I need to replace?

and again it seems to be a problem with the template and not the XML itself Meh

The same thing happened to me once.
Found that a plugin or something had fucked up my headerinclude.
Might want to start there.

Maybe replace your current with a fresh copy of the headerinclude template?

I did that before.

It didn't work.

I looked at the template multiple times and I saw no differences. Meh

I couldn't tell you the exact problem without seeing your things, but I won't ask of that.
I'm just trying to find what's important
Posts:
5,480
Joined:
Jan 2016
Likes:
771
Credits:
242
Reputation:
272
2 Years of Service
#7
OP
Posted: 22-01-2016, 04:05 AM
(22-01-2016, 04:01 AM)Asa Wrote:
(22-01-2016, 03:59 AM)Zenith Wrote:
(22-01-2016, 03:57 AM)Asa Wrote:
(22-01-2016, 03:56 AM)Zenith Wrote:
(22-01-2016, 03:53 AM)Aoki Wrote: Seems like you broke your JS.

I don't remember touching the JS

which one would I need to replace?

and again it seems to be a problem with the template and not the XML itself Meh

The same thing happened to me once.
Found that a plugin or something had fucked up my headerinclude.
Might want to start there.

Maybe replace your current with a fresh copy of the headerinclude template?

I did that before.

It didn't work.

I looked at the template multiple times and I saw no differences. Meh

I couldn't tell you the exact problem without seeing your things, but I won't ask of that.

I'm willing to give you a temp admin account so you can look into it. I have backups of everything. I don't mind. If you can help I will love it Smile
we will wait for this


[Image: Yp8ZHSk.gif]
ギャングスター
Posts:
18,750
Joined:
Jun 2015
Likes:
919
Credits:
302
Reputation:
316
Confirmed Retard
2 Years of Service
#8
Posted: 22-01-2016, 04:08 AM
(22-01-2016, 04:05 AM)Zenith Wrote:
(22-01-2016, 04:01 AM)Asa Wrote:
(22-01-2016, 03:59 AM)Zenith Wrote:
(22-01-2016, 03:57 AM)Asa Wrote:
(22-01-2016, 03:56 AM)Zenith Wrote: I don't remember touching the JS

which one would I need to replace?

and again it seems to be a problem with the template and not the XML itself Meh

The same thing happened to me once.
Found that a plugin or something had fucked up my headerinclude.
Might want to start there.

Maybe replace your current with a fresh copy of the headerinclude template?

I did that before.

It didn't work.

I looked at the template multiple times and I saw no differences. Meh

I couldn't tell you the exact problem without seeing your things, but I won't ask of that.

I'm willing to give you a temp admin account so you can look into it. I have backups of everything. I don't mind. If you can help I will love it Smile

I wouldn't have time tonight as I am about to get off.
If you still need it fixed tomorrow I'll look into it.
But yeah, what aoki said, it's a messed up JS issue.
oldfag
Administrators
Posts:
6,174
Joined:
Jan 2015
Likes:
1,743
Credits:
4,936
Reputation:
267
3 Years of Service
#9
Posted: 22-01-2016, 04:11 AM
Maybe you installed a plugin which uses JS and conflicts with other scripts.
Look into this: http://www.w3schools.com/jquery/jquery_noconflict.asp
Send me a message for help. (Read the help docs first)
Steam Wishlist - Anime Watchlist
I'm just trying to find what's important
Posts:
5,480
Joined:
Jan 2016
Likes:
771
Credits:
242
Reputation:
272
2 Years of Service
#10
OP
Posted: 22-01-2016, 04:23 AM
I'm sorry for how annoying I am sounding. This is just a problem that I am really bad with.

I do not know a single thing when it comes to javascript. I uninstalled and re installed all the jscripts and it didn't seem to do anything

Also usually when I go into the console and did something that would cause an error it would show up.

Nothing showed up when I did this... Meh

Idk I'm not sure.

It may also be because I am using a host which does not take a lot of data input very well. So it lags a lot.

I'm not sure...
we will wait for this


[Image: Yp8ZHSk.gif]
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)