Need help Gmod server

by atheoran - 11-11-2015, 10:15 PM
Member
Posts:
126
Joined:
Nov 2015
Likes:
1
Credits:
0
Reputation:
0
2 Years of Service
#1
OP
Posted: 11-11-2015, 10:15 PM
Hi guys,

I got my own DarkRP server, we wanted to put rockford as our main map.
We can load the map, but its all pink...
We know that we have to put the materials and models in our server but the question is where...
They al say : garrysmod/garrysmod but i only have 1 folder called garrysmod...
Can someone help?

thanks
@Believer rocks
Cinema
Posts:
1,334
Joined:
May 2015
Likes:
50
Credits:
2
Reputation:
54
2 Years of Service
#2
Posted: 11-11-2015, 10:17 PM
Please take a screenshot of the ftp
أ) هو ميمي)
Supreme
Posts:
1,988
Joined:
Jan 2015
Likes:
115
Credits:
444
Reputation:
91
3 Years of Service
#3
Posted: 11-11-2015, 10:19 PM (This post was last modified: 11-11-2015, 10:21 PM by NSA.)
(11-11-2015, 10:15 PM)atheoran Wrote: Hi guys,

I got my own DarkRP server, we wanted to put rockford as our main map.
We can load the map, but its all pink...
We know that we have to put the materials and models in our server but the question is where...
They al say : garrysmod/garrysmod but i only have 1 folder called garrysmod...
Can someone help?

thanks

https://steamcommunity.com/workshop/file...=328751281 - Make sure your clients and server have these.


xxx
Member
Posts:
126
Joined:
Nov 2015
Likes:
1
Credits:
0
Reputation:
0
2 Years of Service
#4
OP
Posted: 11-11-2015, 10:40 PM (This post was last modified: 11-11-2015, 10:47 PM by atheoran.)
(11-11-2015, 10:19 PM)NSA Wrote:
(11-11-2015, 10:15 PM)atheoran Wrote: Hi guys,

I got my own DarkRP server, we wanted to put rockford as our main map.
We can load the map, but its all pink...
We know that we have to put the materials and models in our server but the question is where...
They al say : garrysmod/garrysmod but i only have 1 folder called garrysmod...
Can someone help?

thanks

https://steamcommunity.com/workshop/file...=328751281 - Make sure your clients and server have these.


Yea.. but the addons pack is too big to download through the workshop=>

FOR SERVER OWNERS:

The content pack will not install correctly from the workshop onto your server. Instead, you must manually download and install the content from a .zip which I have uploaded HERE[dl.dropboxusercontent.com]. Just merge the materials and models folders with the ones in your server's garrysmod/garrysmod folder.

(11-11-2015, 10:17 PM)Kill Wrote: Please take a screenshot of the ftp

i will mate , i'm at work so ittl take some time
أ) هو ميمي)
Supreme
Posts:
1,988
Joined:
Jan 2015
Likes:
115
Credits:
444
Reputation:
91
3 Years of Service
#5
Posted: 11-11-2015, 10:48 PM
(11-11-2015, 10:40 PM)atheoran Wrote:
(11-11-2015, 10:19 PM)NSA Wrote:
(11-11-2015, 10:15 PM)atheoran Wrote: Hi guys,

I got my own DarkRP server, we wanted to put rockford as our main map.
We can load the map, but its all pink...
We know that we have to put the materials and models in our server but the question is where...
They al say : garrysmod/garrysmod but i only have 1 folder called garrysmod...
Can someone help?

thanks

https://steamcommunity.com/workshop/file...=328751281 - Make sure your clients and server have these.


Yea.. but the addons pack is too big to download through the workshop=>

FOR SERVER OWNERS:

The content pack will not install correctly from the workshop onto your server. Instead, you must manually download and install the content from a .zip which I have uploaded HERE[dl.dropboxusercontent.com]. Just merge the materials and models folders with the ones in your server's garrysmod/garrysmod folder.

Well. As the link is dead for the materials follow these instructions.
1) Subscribe to the textures/models on the workshop
2) Open your game and make sure it downloads the content.
3) Goto steamapps/common/garrysmod/garrysmod/addons. Find the file and copy it to your desktop.
4) Goto steamapps/common/garrysmod/bin/gmad.exe and copy that to your desktop as well.
5) drag the GMA file of the addon onto gmad.exe. This will extract the GMA so you can upload it to your server VIA FTP.

Job done!
xxx
Member
Posts:
126
Joined:
Nov 2015
Likes:
1
Credits:
0
Reputation:
0
2 Years of Service
#6
OP
Posted: 11-11-2015, 11:57 PM (This post was last modified: 12-11-2015, 12:58 AM by atheoran.)
(11-11-2015, 10:48 PM)NSA Wrote:
(11-11-2015, 10:40 PM)atheoran Wrote:
(11-11-2015, 10:19 PM)NSA Wrote:
(11-11-2015, 10:15 PM)atheoran Wrote: Hi guys,

I got my own DarkRP server, we wanted to put rockford as our main map.
We can load the map, but its all pink...
We know that we have to put the materials and models in our server but the question is where...
They al say : garrysmod/garrysmod but i only have 1 folder called garrysmod...
Can someone help?

thanks

https://steamcommunity.com/workshop/file...=328751281 - Make sure your clients and server have these.


Yea.. but the addons pack is too big to download through the workshop=>

FOR SERVER OWNERS:

The content pack will not install correctly from the workshop onto your server. Instead, you must manually download and install the content from a .zip which I have uploaded HERE[dl.dropboxusercontent.com]. Just merge the materials and models folders with the ones in your server's garrysmod/garrysmod folder.

Well. As the link is dead for the materials follow these instructions.
1) Subscribe to the textures/models on the workshop
2) Open your game and make sure it downloads the content.
3) Goto steamapps/common/garrysmod/garrysmod/addons. Find the file and copy it to your desktop.
4) Goto steamapps/common/garrysmod/bin/gmad.exe and copy that to your desktop as well.
5) drag the GMA file of the addon onto gmad.exe. This will extract the GMA so you can upload it to your server VIA FTP.

Job done!

Yea i know..
But the problem is that i GOT THE FILES but i don't know where tu put them... they speak of this folder garrysmod/garrysmod but i only have garrysmod/...
Ill add my ftp now

(11-11-2015, 11:57 PM)atheoran Wrote:
(11-11-2015, 10:48 PM)NSA Wrote:
(11-11-2015, 10:40 PM)atheoran Wrote:
(11-11-2015, 10:19 PM)NSA Wrote:
(11-11-2015, 10:15 PM)atheoran Wrote: Hi guys,

I got my own DarkRP server, we wanted to put rockford as our main map.
We can load the map, but its all pink...
We know that we have to put the materials and models in our server but the question is where...
They al say : garrysmod/garrysmod but i only have 1 folder called garrysmod...
Can someone help?

thanks

https://steamcommunity.com/workshop/file...=328751281 - Make sure your clients and server have these.


Yea.. but the addons pack is too big to download through the workshop=>

FOR SERVER OWNERS:

The content pack will not install correctly from the workshop onto your server. Instead, you must manually download and install the content from a .zip which I have uploaded HERE[dl.dropboxusercontent.com]. Just merge the materials and models folders with the ones in your server's garrysmod/garrysmod folder.

Well. As the link is dead for the materials follow these instructions.
1) Subscribe to the textures/models on the workshop
2) Open your game and make sure it downloads the content.
3) Goto steamapps/common/garrysmod/garrysmod/addons. Find the file and copy it to your desktop.
4) Goto steamapps/common/garrysmod/bin/gmad.exe and copy that to your desktop as well.
5) drag the GMA file of the addon onto gmad.exe. This will extract the GMA so you can upload it to your server VIA FTP.

Job done!

Yea i know..
But the problem is that i GOT THE FILES but i don't know where tu put them... they speak of this folder garrysmod/garrysmod but i only have garrysmod/...
Ill add my ftp now
ftp: [Image: 153smkl.png]

SO there is no garrysmod/garrysmod

(11-11-2015, 10:17 PM)Kill Wrote: Please take a screenshot of the ftp

ftp: [Image: 153smkl.png]

Anyone got an idea? I reall want to fix it asap

@NSA any tips? Meh
My guess would be to just create the folder...
أ) هو ميمي)
Supreme
Posts:
1,988
Joined:
Jan 2015
Likes:
115
Credits:
444
Reputation:
91
3 Years of Service
#7
Posted: 12-11-2015, 06:44 AM
(11-11-2015, 11:57 PM)atheoran Wrote:
(11-11-2015, 10:48 PM)NSA Wrote:
(11-11-2015, 10:40 PM)atheoran Wrote:
(11-11-2015, 10:19 PM)NSA Wrote:
(11-11-2015, 10:15 PM)atheoran Wrote: Hi guys,

I got my own DarkRP server, we wanted to put rockford as our main map.
We can load the map, but its all pink...
We know that we have to put the materials and models in our server but the question is where...
They al say : garrysmod/garrysmod but i only have 1 folder called garrysmod...
Can someone help?

thanks

https://steamcommunity.com/workshop/file...=328751281 - Make sure your clients and server have these.


Yea.. but the addons pack is too big to download through the workshop=>

FOR SERVER OWNERS:

The content pack will not install correctly from the workshop onto your server. Instead, you must manually download and install the content from a .zip which I have uploaded HERE[dl.dropboxusercontent.com]. Just merge the materials and models folders with the ones in your server's garrysmod/garrysmod folder.

Well. As the link is dead for the materials follow these instructions.
1) Subscribe to the textures/models on the workshop
2) Open your game and make sure it downloads the content.
3) Goto steamapps/common/garrysmod/garrysmod/addons. Find the file and copy it to your desktop.
4) Goto steamapps/common/garrysmod/bin/gmad.exe and copy that to your desktop as well.
5) drag the GMA file of the addon onto gmad.exe. This will extract the GMA so you can upload it to your server VIA FTP.

Job done!

Yea i know..
But the problem is that i GOT THE FILES but i don't know where tu put them... they speak of this folder garrysmod/garrysmod but i only have garrysmod/...
Ill add my ftp now

(11-11-2015, 11:57 PM)atheoran Wrote:
(11-11-2015, 10:48 PM)NSA Wrote:
(11-11-2015, 10:40 PM)atheoran Wrote:
(11-11-2015, 10:19 PM)NSA Wrote: https://steamcommunity.com/workshop/file...=328751281 - Make sure your clients and server have these.


Yea.. but the addons pack is too big to download through the workshop=>

FOR SERVER OWNERS:

The content pack will not install correctly from the workshop onto your server. Instead, you must manually download and install the content from a .zip which I have uploaded HERE[dl.dropboxusercontent.com]. Just merge the materials and models folders with the ones in your server's garrysmod/garrysmod folder.

Well. As the link is dead for the materials follow these instructions.
1) Subscribe to the textures/models on the workshop
2) Open your game and make sure it downloads the content.
3) Goto steamapps/common/garrysmod/garrysmod/addons. Find the file and copy it to your desktop.
4) Goto steamapps/common/garrysmod/bin/gmad.exe and copy that to your desktop as well.
5) drag the GMA file of the addon onto gmad.exe. This will extract the GMA so you can upload it to your server VIA FTP.

Job done!

Yea i know..
But the problem is that i GOT THE FILES but i don't know where tu put them... they speak of this folder garrysmod/garrysmod but i only have garrysmod/...
Ill add my ftp now
ftp: [Image: 153smkl.png]

SO there is no garrysmod/garrysmod

(11-11-2015, 10:17 PM)Kill Wrote: Please take a screenshot of the ftp

ftp: [Image: 153smkl.png]

Anyone got an idea? I reall want to fix it asap

@NSA any tips? Meh
My guess would be to just create the folder...

garrysmod/garrysmod is only on a client version of the game. On the server its just /garrysmod/materials or models or addons or whatever.
xxx
@Believer rocks
Cinema
Posts:
1,334
Joined:
May 2015
Likes:
50
Credits:
2
Reputation:
54
2 Years of Service
#8
Posted: 12-11-2015, 08:30 AM
atheoran, You should drop the files in 185.38.149.51:27185/garrysmod/
King of the Crows
Posts:
3,107
Joined:
Aug 2015
Likes:
215
Credits:
1,906
Reputation:
100
2 Years of Service
#9
Posted: 23-01-2016, 11:31 PM
(23-01-2016, 11:30 PM)Marvyn38 Wrote: Sorry, but you need at least 25 posts and 5 hours online time to unlock hidden content.

Yes, and it would be nice if you didn't copy and paste it so we all know that you're just here to leech. ^-^
[Image: fyuAgEq.jpg]
Novice
Posts:
31
Joined:
Jan 2016
Likes:
0
Credits:
2
Reputation:
0
2 Years of Service
#10
Posted: 27-01-2016, 09:03 PM
Maybe u need to get one from banana or get one else map.
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)