QuickReply / Signature editor is fucked up

by Pirate - 18-04-2015, 01:29 AM
Contact: pirate@undoxable.net
Prime
Posts:
254
Joined:
Mar 2015
Likes:
7
Credits:
69
Reputation:
3
2 Years of Service
#1
OP
Posted: 18-04-2015, 01:29 AM
Currently using the AlphaBoards ripped theme on my board.

I edited a lot of shit and fixed some broken stuff but Idk about the quick reply / sig editor
[Image: cf7f44625ca183a78fd50e335ac4b5e8.png]


sig editor is similar

help plz :noh:
Closed Account
Posts:
1,383
Joined:
Jan 2015
Likes:
124
Credits:
1,276
Reputation:
30
2 Years of Service
#2
Posted: 18-04-2015, 01:30 AM
Does that theme uses a custom editor?
Contact: pirate@undoxable.net
Prime
Posts:
254
Joined:
Mar 2015
Likes:
7
Credits:
69
Reputation:
3
2 Years of Service
#3
OP
Posted: 18-04-2015, 01:33 AM (This post was last modified: 18-04-2015, 01:34 AM by Pirate.)
oh yeah I am shit
gonna switch the editor rn

wait no i can't even find it lol.

I have mybb editor selected but idk theres is not there
Closed Account
Posts:
1,383
Joined:
Jan 2015
Likes:
124
Credits:
1,276
Reputation:
30
2 Years of Service
#4
Posted: 18-04-2015, 01:38 AM
Just copy the jscripts folder that comes with the mybb download and paste it into your mybb installation and see if the problem stills.
Contact: pirate@undoxable.net
Prime
Posts:
254
Joined:
Mar 2015
Likes:
7
Credits:
69
Reputation:
3
2 Years of Service
#5
OP
Posted: 18-04-2015, 01:42 AM
Still doesn't work.

Copied jscripts/editor_themes and jscripts/sceditor/editor_themes from the alphaboards download then tried it with the mybb download one and didn't work.
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)