Why the VCMod Dont work

by Selavi - 02-10-2019, 05:35 PM
Novice
Posts:
23
Joined:
Feb 2019
Likes:
2
Credits:
9
Reputation:
0
1/2 Year of Service
#1
OP
Posted: 02-10-2019, 05:35 PM
Hey, Im just gonna ask why the VCMod is not working for my server... thanks for reply
Novice
Posts:
30
Joined:
Jul 2018
Likes:
1
Credits:
0
Reputation:
0
1 Year of Service
#2
Posted: 02-10-2019, 09:13 PM
I would recommend you to personally contact the author of the addon.
Active Member
Prime
Posts:
468
Joined:
Apr 2015
Likes:
138
Credits:
361
Reputation:
60
4 Years of Service
#3
Posted: 02-10-2019, 10:19 PM
Yes, just message me and tell me that you are from NBB.
The last reply on this thread is older than a month. Please do not unnecessarily bump it.
Register an account or login to reply
Create an account
Create a free account today and start posting right away. It only takes a few seconds.
Login
Log into an existing account.
1 Guest(s)